Fenerbahçe Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'

Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'

19.04.2024 - 12:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayında sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'TARİHİ BİR FIRSAT KAÇIRDI'

Futbolu bilmek için teknik direktör olmaya gerek yok. Gözlerime inanamadım oyuncu değişikliklerine.

Tarihi bir fırsat kaçırdı Fenerbahçe ve İsmail Kartal. İsmail Kartal'ın tutarsızlığı, kendine güvensizliği... Biz bunları ekranlardan görüyoruz. Dün her şeye rağmen Fenerbahçe turu geçseydi Ali Koç dönemindeki sportif başarısızlığı silme ihtimali vardı Avrupa kupasıyla.

FRED'İN OYUNDAN ÇIKMASI

Fred'e kendini nasıl hissediyorsun diye sormuyorsun. Sen daha bu iletişimi sağlayamadın. İsmail hocaya artık kelime bulamıyorum yaptıkları mantık dışı.

Haberin Devamı

Senad Oktan İsmail Kartala sert sözler Okan Buruktan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçeyi yaktı

'İSMAİL KARTAL BENİ ÖVÜN DİYORDU'

İsmail Kartal'ın bu baskıyı kaldıramadığını söyledim. Basın toplantılarındaki, vücut dilinde görüyoruz. İsmail Kartal beni övün diyordu.

Okan Buruk, Prag maçından sonra "benim yüzünden elendik" demişti. İsmail Kartal'da hala oyuncuları hedef gösterme var maç sonunda. Sorumluluğu üstünden atma refleksiyle yapıyor.

'FUTBOLCULAR İSMAİL KARTAL'A RAĞMEN MÜCADELE EDİYOR'

Galatasaray şampiyon olsa da Fenerbahçe daha başarılıdır. Çünkü Fenerbahçeli futbolcular hocalarına rağmen mücadele ediyor. Bir takım hocasına rağmen başarılı olamaz.

İsmail Kartal'ın iflas ettiği bir maçtır. Baskıyı kaldıramamış ve teknik direktör olarak iflas etmiştir. Etrafındakiler bunları söylemiyor mu? Dzeko, Tadic ve Fred de inanamıyor İsmail hocanın yaptıklarına.

Burada yönetimin de suçu var, hocayı sarsması lazımdı uyarılarda bulunarak.

Senad Oktan İsmail Kartala sert sözler Okan Buruktan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçeyi yaktı

'İSMAİL HOCA KAYBETTİ'

İsmail hoca kendisiyle savaşı kaybetti. Fenerbahçe ve Türk futboluna da kaybettirmiştir. Bir hoca oyuncusuna oyundan aldığı için saha kenarında açıklama yapar mı? Kendine güvenmiyor. Yerine geç diyeceksin ya da bakmayacaksın yüzüne.

'ŞAMPİYONLUK FUTBOL MUCİZESİ OLUR'

Fenerbahçe şampiyon olur mu? Tabii ki olabilir ama futbol mucizesi olur. Olursa bu şampiyonluk hocaya değil oyunculara yazar. Futbolcular hocadan bir fayda olmadığını gördü dün bir kez daha.

Haberin Devamı

Olympiakos'un ciddi atakları Dzeko çıktıktan sonra başladı. Topu tutuyor alıyor dönüyor. İsmail Kartal, Dzeko'yu hala klasik bir oyuncu olarak görüyor. 

Benim gördüğüm en kötü teknik direktör performanslarından biri. Bu alınan puanlar ondan ziyade kaliteli kadro sayesinde geldi. Ali Koç bu kadroyu vermese bu kadar puan toplayabilir miydin?

'ASTON VİLLA'NIN BAŞINDA İSMAİL KARTAL YOK'

Oyuncuların hocadan çok beklentisi olmadığını düşünüyorum. Lig maçı olsa çok bir şey demezdim ama karşı takımımın da en büyük şansı İsmail Kartal. Aston Villa'nın başında İsmail Kartal yok.

Fenerbahçe'nin en büyük problemi teknik direktör. Diğeri de sağlık sorunları. Futbolcular bu ikisine karşı mücadele ediyor. Rakipleri yenmek Fenerbahçeli futbolcular için daha kolay.

Yönetim bence hoca değişikliğine gitmez. Sayın Başkanın geç kaldığı konular var. Hocaya ne yapıyorsun diye hissettirildi mi? Başkan hocaya müdahale eder.

'OKAN BURUK'TAN İYİ OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN F.BAHÇE'Yİ YAKTI'

Haberin Devamı

Okan hocadan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı. Okan Buruk'u bırak kendi işine bak. İsmail Kartal teorik olarak futbolu iyi bilir ama karar mevkiisinde olmak başka bir şey. Hep seni bir ayağa kaldırma çabası var. Eğer takıldığın bir yer varsa oyuncularından fikir al.

Fenerbahçe'nin en önemli maçı İsmail Kartal'a karşıdır. Oyuncular Galatasaray'ı yeneceklerine inanıyor. Süper Kupa'ya çıkmak istiyorlardı. Kadıköy'deki ilk maçta Galatasaray'dan çekindin, top oynamadın.