Cadde Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum

Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum

23.04.2024 - 09:59 | Son Güncellenme:

Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Bebeğin cinsiyetini henüz öğrenmeyen ünlü çiftten Müge Boz, bebeğine kavuşmayı beklerken yaptığı hazırlıklardan bahsetti.

Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum

13 Haziran 2019'da emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı.

Haberin Devamı

"VİNA'NIN KARDEŞİ OLSUN İSTİYORUM"

"Siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" yanıtını vermişti.

Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum

MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Mutlu birliktelikleri süren Müge Boz ile Caner Erdeniz'den, geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti. Boz, ikinci bebeğine hamile olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı.

"ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI DOĞMASI"

Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz, "Cinsiyetini henüz öğrenmedik. Merak etmiyoruz hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan sağlıklı doğması. Biz zaten hazırlıklarımıza başladık. Cinsiyeti bilmiyoruz ama daha fazla iki tarafında giyeceği şeyler terich ediyoruz. Eşyalarımızı da ona göre tercih ediyoruz" demişti.

Haberin Devamı

33. HAFTASINDA

İkinci kez anne olma heyecanı yaşayan oyuncu Müge Boz, hamileliğinin 33. haftasında. Ünlü isim, doğum ve emzirme sürecinin kolaylıkla geçmesi için dişil enerji üzerine çalışmaya başladı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Müge, 33.haftasından pozunu yayınlayarak: “Bilinçaltı kodlamalarımı olumlamalarla destekliyorum. Sütümün bebeğime yetecek kadar çok olduğunu hayal ediyorum. Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum.” notunu düştü. Ünlü isim aynı zamanda beslenmenin önemini de şu şekilde dile getirdi:

Beslenmeme dikkat etmenin yanında, vitaminlerimi alıyorum, ve probiyotik desteklerimi de hiç aksatmıyorum. Yeni araştırmalara göre bebekler anne karnındayken 6. aydan itibaren annenin bağırsak florası bebeklere geçiyormuş. Yani annenin bağırsak florası ne kadar sağlıklıysa bebek de o kadar sağlıklı.

Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum