Konferans Ligi Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi

Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi

18.04.2024 - 23:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Olympiakoslu futbolcu skandal bir harekete imza attı.

Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal El hareketini hakem görmedi

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Fenerbahçe ile Olympiakos karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin ilk yarısının son anlarında Olympiakoslu futbolcunun yaptığı skandal hamlenin görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Ferdi Kadıoğlu, Daniel Podence ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Portekizli futbolcu Daniel Podence, Ferdi Kadıoğlu'nun göğsüne vurmasının ardından skandal bir harekete imza attı.

Daniel Podence, yerde acı içinde kıvranan Ferdi Kadıoğlu'na bakarak orta parmağını gösterdi.

Daniel Podence'nin bu hareketini maçın hakemi ya da yardımcıları görmedi. VAR'dan da herhangi bir uyarı gelmedi. Daniel Podence'nin hareketi sosyal medyada gündem oldu. Portekizli futbolcu herhangi bir ceza almadan maça devam etti.

F.BAHÇE PENALTI BEKLEDİ

Zorlu karşılaşmanın 45+2'nci dakikasında Sebastian Szymanski, rakip ceza sahasında şutunu çektikten sonra rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Fenerbahçeli futbolcular bu pozisyonda penaltı bekledi.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Tobias Steiler oyunu devam ettirdi ve ardından gelişen pozisyonda Olympiakos lehine faul kararı verdi. Oyun durduktan sonra VAR hakemi Christian Dingert pozisyonu inceledi. Tobias Stieler'e herhangi bir izleme önerisi gelmedi ve oyun kaldığı yerden devam etti.