Dünyadan Futbol Panathinaikos'ta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı! Ayrılık sinyali

Panathinaikos'ta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı! Ayrılık sinyali

29.04.2024 - 09:20 | Son Güncellenme:

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktör elindeki telefonu fırlattı. Öte yandan Fatih Terim maçın ardından taraftarlar tarafından protesto edildi. Tecrübeli teknik adam maçın ardından yaptığı röportajda flaş açıklamalarda bulundu.

Panathinaikosta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı Ayrılık sinyali

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nun 34'üncü haftasında Panathinaikos ile Aris karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Aris'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in maç içerisindeki tepkisi Yunanistan'da gündem oldu. Sport 24'ün haberine göre; Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktörün daha sonra elindeki telefonu fırlattığı aktarıldı.

Fatih Terim müsabakanın ardından verdiği flaş röportajda da şampiyonluk yarışında avantaj kaybettiklerini dile getirdi. Fatih Terim maç sonu röportajında, "Büyük bir avantajı kaybettik. Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik" ifadelerini kullandı.

YUHALANDI

Fatih Terim'in flaş röportajı sırasında bir başka olayın daha yaşandığı öğrenildi. SDNA'nın haberine göre; Fatih Terim'i gören bazı Panathinaikos taraftarları ıslıklamalara başladı.

Haberin Devamı

Stadyumdaki bin ile 2 bin kişilik taraftar grubunun, Fatih Terim'in flaş röportaj için yeniden sahaya çıktığı anda yuhalayarak tepki gösterdiği belirtildi. Panathinaikos taraftarlarının şampiyonluk yarışından uzaklaşılmasının baş sorumlusu olarak Fatih Terim'i gördüğü aktarıldı.

Yunanistan Süper Ligi'nde lider AEK'nın PAOK'a 3-2 mağlup olmasının ardından puan farkı 4 olarak kaldı. PAOK ise 1 maç eksiğine rağmen Panathinaikos ile puanını eşitledi.

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu'nda gelecek hafta PAOK deplasmanında sahaya çıkacak. Fatih Terim'in öğrencileri ligin son maçında ise ezeli rakibi Olympiakos'un sahasında puan arayacak.

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu'nda puan durumu şu şekilde:

1 - 75 puan | AEK
2 - 71 puan | Panathinaikos
3 - 71 puan | PAOK*
4 - 70 puan | Olympiakos*
5 - 52 puan | Aris
6 - 35 puan | Lamia

*Olympiakos ve PAOK'un 1 maçı eksik.

TERİM'DEN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Aris yenilgisinin ardından flaş açıklamalarda bulundu. Fatih Terim bütün sorumlunun kendisi olduğunu vurguladı.

Fatih Terim şunları söyledi:

"Oynamak istediğimiz oyunda hiçbir şey değişmedi. Evimizde oynadığımız üç maçta da ilk golleri yedik. AEK'ya karşı, PAOK'a karşı, Aris'e karşı doğrudan ilk dakikada gol yedik. Play Off'larda bunu tersine çevirmek kolay değil. Bugün adım atmalı ve daha iyi tepki vermeliydik. İlk yarıda bunu başaramadık. Ama ne yazık ki hiçbir şey yapamadık. Özellikle diğer maçtan istediğimiz sonucu aldığımızı gördüğümüzde daha iyi idare edeceğimizi düşünmüştüm. İdare edemedik. Hakemler hakkında konuşmayacağım. Şampiyonluğu kazanmak istiyorsak bu gibi durumların üstesinden gelmeliyiz. Kritik anlarda tepki vermeliyiz. Bugün bunu başaramadık."

Haberin Devamı

Panathinaikosta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı Ayrılık sinyali

"SEZON BİTİNCE PEK ÇOK ŞEY SÖYLEYECEĞİZ"

"Hiçbir maçtan ve yenilgiden sonra oyuncularım hakkında hiçbir şey söylemedim. Ligi ve sezonu bitirelim. Bu bittikten sonra pek çok şey söyleyeceğiz. Benim düşüncelerim ve her şey. Geldiğimde söylediğim gibi hep birlikte oynayacağız, şans bulamayan oyuncu yok. Kazansak da kaybetsek de aynı duygulara sahip olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum."

"SEZON SONUNDA HER ŞEYİ KONUŞURUZ"

"Antrenörler, oyuncular, taraftarlar, tüm kulüp, hepimiz aynı hedefe sahip olmalıyız. Ben her zaman adil olmaya çalışırım. Ama ne zaman görev çıksa, her zaman birine neden çıktığını sorarlar. Eminim bir nedeni vardır. Örneğin Bart bir buçuk aylığına uzaktaydı, onu aniden içeri alamazdım. İlk günden beri aynıyım ve söylediğim her şeye sadık kaldım. 'Belki sezon bittiğinde Koropi'de bir toplantı yaparız ve her şeyi konuşuruz. Bugün maçtan sonra eğer bir hata varsa bunu kendi üzerime alacağım. Bugün röportajda daha önce hiç yaşamadığım bir şey yaşadım. Hayatta elbette her zaman bir ilk vardır. Bana göre takımlarım her zaman asla pes etmeyen bir karaktere sahip olmuştur. Ben de burada aynısını yapmaya çalışıyorum. Bunun için çalışıyoruz."

Haberin Devamı

"YAKINDA GÖRECEĞİZ"

"Bu tür takımlar en iyi takımlardır. Yapmanız gereken mücadeleyi ortaya koyduğunuzda, taraftarlarınız kazansanız da kaybetseniz de sizi destekler. Bazı şeyler kolay kolay değişmez. Değişmenin bir yolu var ve bunu yakında göreceğiz."

Panathinaikosta Fatih Terim elindeki telefonu fırlattı Ayrılık sinyali

TARAFTARLARIN TEPKİSİ HAKKINDA

"Tabii ki haklılar. Maç bittikten sonra dışarı çıktım ve her şeyi üzerime aldım. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Özellikle kaybettiğinizde ve devre arasında diğer maçtan istediğinizi aldığınızda ve işinizi yapamadığınızda bunun olması anlaşılabilir bir durum. Elbette. Bu tepkilerin hiçbirini alamayabiliriz. Ben ve takım tüm senaryolar üzerinde çalışıyoruz. Kupayı kazanmak önemli ama benim asıl hedefim şampiyonluktu. Bu daha önemli. İki ya da üç kez fırsat ayağımıza geldi ama değerlendiremedik. Futbol böyle bir şey. Bir hafta önce ikisini de alabilecek tek takım bizdik. Şimdi ise sadece birini alabiliriz. Gerçek de bu."

Haberin Devamı

"FİNALE HAZIR BİR ŞEKİLDE GİDECEĞİZ"

"Çok üzgünüm ama bu beni işimde etkilemiyor. Hepimiz finale hazır bir şekilde gideceğiz. Kupayı kazanmak için ve daha sonra Koropi'de bir kahve içmek ve orada her şeyi konuşmak için sizi bekleyeceğiz".

Yazarlar