Galatasaray Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'

Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'

19.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Napoli ile ilgili konuştu. Yıldız futbolcunun kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Galatasaraylı Dries Mertensten Napoli itirafı Heyecan verici

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens açıklamalarda bulundu. Hafta içindeki izin gününde İtalya'ya giden Dries Mertens, eski takımı Napoli'yi de ziyaret etti.

Haberin Devamı

Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına inandığını belirten Dries Mertens, "Castel Volturno'ya geri dönmek heyecan vericiydi. Çocukları tekrar gördüm, güzel duygulardı. İyi bir atmosfer buldum. Bu yıl istediğimiz gibi gitmemiş olsa da ben hala Şampiyonlar Ligi'ne katılacağımıza inanıyorum ve onlar da buna inanmalı. Çocukları iyi gördüm, Calzano ile çalıştım ve teknik ekibin felsefesini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Napoli'deki eski takım arkadaşlarıyla hala iletişiminin devam ettiğini dile getiren 36 yaşındaki on numara, "Şu andaki takımda birlikte oynadığım birçok oyuncu var ve onları tekrar görmek güzeldi. Eski takım arkadaşlarımla hala konuşuyoruz" açıklamasını yaptı.

Galatasaraylı Dries Mertensten Napoli itirafı Heyecan verici

Dries Mertens bu sezon Galatasaray'da 45 müsabakada forma şansı buldu. 36 yaşındaki Belçikalı on numara bu karşılaşmalarda 8 gol atma başarısı gösterdi. Dries Mertens takım arkadaşlarına 13 asist yaptı.

Haberin Devamı

Dries Mertens'in Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 36 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro.

Anderlecht altyapısında futbola başlayan Belçikalı yıldız daha sonra Gent altyapısı, Eendracht Aalst, AGOVV, Utrecht, PSV Eindhoven ve Napoli'de oynadı. Dries Mertens, Belçika Milli Takımı'nda 109 maça çıktı ve 21 gol attı.

Yazarlar