Galatasaray Galatasaray'da futbolculara maaş dopingi!

Galatasaray'da futbolculara maaş dopingi!

30.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi, sahadaki başarıyı karşılıksız bırakmadı, şampiyonluğa 4 maç kala futbolcuların alacaklarını ödedi. Bu durumun, Florya’da olumlu karşılandığı ifade edildi

Galatasarayda futbolculara maaş dopingi

Galatasaray’da şampiyonluk yolunda sahada futbolcular üzerine düşeni yaparken, Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim de ödemeleri aksatmayarak onlara katkı verdi.

Haberin Devamı

UEFA Kulüp Lisansı alabilmek için 29 Mart’ta dosyalarını Türkiye Futbol Federasyonu’na ileten sarı-kırmızılılar, o dönemde de kesinleşmiş borçlardan kurtularak, ayak bağı olabilecek yüklerden kurtulmuştu. Cim-Bom’da, son 4 haftaya girilirken, oyuncuların bütün alacaklarının ödendiği belirtildi. Böylece motivasyonun düşmemesini planlayan yönetimin bu jestinin, Florya’da çok olumlu karşılandığı öğrenildi. Ligde üst üste 15 maçtır kazanan ve son 4 haftaya Fenerbahçe’nin 4 puan önünde giren sarı-kırmızılılarda sahada sergilenen performansın böylece karşılıksız kalmadığı bildirildi.

Başkan Dursun Özbek’in bu konuya büyük hassasiyet gösterdiği ve süreci yakından takip ettiği vurgulandı. Sadece futbol değil, amatör şubelerdeki sporcuların da ödemelerinin gerçekleştirildiği bildirildi. Sarı-kırmızılıların mali yönden iyi durumda olması, projeler ve sportif başarının, yapılacak başkanlık seçiminde Başkan Özbek’in elini güçlendireceği ifade edildi.

Haberin Devamı

İKİ KUPAYI BİRDEN ALMAK İSTİYOR
Galatasaray, ligi garantilemeden Süper Kupa’yı kaldırmak istemiyor. Sarı-kırmızılıların, olası bir törenin, lig garantilenmeden takımın konsantrasyonunu bozabileceğini düşündüğü öğrenildi. Yönetimin bu nedenle, Süper Kupa’nın, ligde mutlu sona ulaşmasından sonra verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracağı öğrenildi. Galatasaray, talep etmesi durumunda, Süper Kupa’yı, bu hafta sonu oynanacak Sivasspor karşılaşmasında alabilecekti. Cim-Bom, 24. şampiyonlukla kucaklaşırsa, iki önemli kupayı birden alacağı görkemli bir tören yapacak.

Yazarlar