Galatasaray Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde

Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde

18.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.

Galatasaray yıldızını Brezilyada buldu Arjantinli on numara gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılıların, Brezilya'da kariyerine devam eden Arjantinli yıldız için hamlede bulunmayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gündemindeki yıldızın Dries Mertens'in yerini alabileceği belirtildi. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın Corinthians forması giyen Rodrigo Garro ile ilgilendiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcuyu takibe aldığı ve izlediği vugulandı. Süper Lig devinin, Rodrigo Garro için sezon sonunda hamle yapmasının beklendiği aktarıldı.

Galatasaray yıldızını Brezilyada buldu Arjantinli on numara gündemde

26 yaşındaki Rodrigo Garro bu sezon Corinthians'ta 12 müsabakada forma şansı buldu. Arjantinli on numara bu mücadelelerde 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Rodrigo Garro aynı süreçte 2 asist üretti.

Rodrigo Garro'nun Corinthians ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Instituto AC altyapısında yetişen Rodrigo Garro daha sonra CA Talleres'te oynadı. Corinthians, 2 Ocak 2024'te Rodrigo Garro'yu 4 milyon 550 bin euro bedelle transfer etti.

Yazarlar