Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı

22.04.2024 - 23:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

3 puanı alıp evlerine dönmek için plan yaptıklarını belirten İsmail Kartal, "Son haftalarda Sivasspor'un iyi mücadele ettiğini, iyi kapandığını biliyorduk. Bugünde öyle oldu, bize karşı çok kapandılar. Kapanan savunmayı açmakta biraz zorlandık. Buna rağmen, 2 gol atıp öne geçmemize rağmen maçı kazanamadık ve berabere bitti. Sonuçta oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum, çok kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Taraftarlarımıza şunu söylüyorum, biz hala şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Önümüzde 5 maç var ve beşini de kazanıp sezon sonunda taraftarları mutlu etmek istiyoruz. Ancak şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı maçın son anında böyle bir penaltı verilmez. İzledik ve baktık, gerçekten çok ağır bir karar. Nasıl olduğunu bizde hala anlamış değiliz. Sonuçta önümüze bakıyoruz, önümüzde 5 maç var. Bu 5 maçın beşini de kazanıp sonucunda kendimize göre, rakibin de bir yerde puan kaybetmesiyle beraber şampiyon olacağımıza inanıyoruz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

"BİZ ADALET İSTİYORUZ"

VAR'da yabancı hakemin bulunduğunun sorulması üzerine Kartal, "Yabancı hakem var diye olmayan bir şey niye olmuş gibi aleyhimize veriliyor. Yabancı hakem olur, yerli hakem olur biz adalet istiyoruz. Bu akşam adalet penaltı pozisyonunda aleyhimize işledi. Eleştirilere gelince Olympiacos maçını kazanmamıza rağmen, çok iyi futbol oynamamıza rağmen elendik. Bu akşam da rakibin çok kapalı savunma yapmasından dolayı 120 dakika maç çıkartan oyuncularımızı göz önünde bulundurursak sonuçta galibiyet için geldik. İstediğimiz sonucu elde edemedik, ama biz hala şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Ortada 15 puan var ve önümüzde 5 maç var" diye konuştu.

"BUGÜN ÇOK İYİ FUTBOL OYNAYAMADIK"

Bugün çok iyi futbol oynayamadıklarını söyleyen Kartal, "Bugün çok iyi futbol oynayamadık, bu doğru. Ancak 3-4 günde maç oynamanın zorlukları var. Bazı oyuncularımızla konuştuğumda çok aşırı yorgun olduklarını, bazı oyuncularımızda mecburi değişiklik yaptık aşırı yorgun oldukları için. Bazılarında da oyunun gidişatına göre yapmış olduğumuz hamlelerle maçı lehimize çevirmek için yaptık. Sonuçta olmadı, üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Buraya kadar gelip bizi destekledikleri için, onlara 3 puan hediye etmeyi çok isterdik. Önümüzde 5 maç var, toparlanıp önümüzdeki maçlara konsantre olmalıyız. 5 maçın beşini de kazanmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Asla pes etmedik, peste etmeyeceğiz" dedi.

Yazarlar