Futbol ŞİFRESİZ KANALDA! FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

ŞİFRESİZ KANALDA! FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

17.04.2024 - 17:43 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek. İlk maçtan 3-2'lik skorla mağlup ayrılan temsilcimiz bu kez sahasında ve taraftarı önünde kazanıp adını yarı finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Kritik mücadele öncesinde yayıncı kuruluşun sahibi Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçeli taraftarlara müjdeli haber geldi. Peki Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

ŞİFRESİZ KANALDA FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bu sezon Avrupa Kupaları'nda yoluna devam eden tek temsilcimiz olan Sarı Lacivertli takım çeyrek final rövanş maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u Ülker Stadyumu'nda konuk edecek. İlk maçta 3-0 geriye düştüğü maçta bulduğu 2 golle umutlarını sürdüren temsilcimiz bu kez taraftarı önünde Olympiakos karşısında alacağı 2 farklı galibiyet ile tur atlayan ve adını yarı finale yazdıran taraf olmak istiyor. Peki Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı 18 Nisan Perşembe saat 22:00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele TV8 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek. Mücadelede Alman Hakem Tobias Stieler düdük çalacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos karşısında alacağı 2 farklı galibiyet yarı finale çıkması için yeterli olacak. Tek farklı galibiyet halinde maç uzatmalara gidecek. Beraberlik ve mağlubiyet durumlarında ise Fenerbahçe, Avrupa'ya veda edecek.