Galatasaray Eyüpspor'dan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı

Eyüpspor'dan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı

16.04.2024 - 10:26 | Son Güncellenme:

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Alanyaspor - Galatasaray maçını tribünden takip etmesi gündem olmuştu. Konu hakkında İstanbul ekibinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Eyüpspordan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 4-0 kazanırken Süper Lig'e yükselen Eyüpspor'un Başkanı Murat Özkaya karşılaşmayı tribünden takip etmişti.

Haberin Devamı

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Başkan Murat Özkaya'nın maçta olmasıyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

'GALATASARAYLI OLDUĞUNU SAKLAMADI'

Fatih Kulaksız'ın açıklaması şu şekilde:

"Başkanımız, teknik heyetimiz ve şampiyon olan takımımız ile birlikte Antalya’ya 3 günlüğüne tatile geldik. Başkanımız Murat Özkaya da aynı şehirde oynanan Alanyaspor- Galatasaray maçını izlemek için Alanya’ya gitti. Oraya Galatasaray’ı desteklemek için değil, Eyüpspor’un Başkanı olarak bir Süper lig müsabakasını yakından takip etmek için gitti.

Başkanımız aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğunu da kamuoyundan hiç saklamadı, buna ek olarak da Eyüpspor’umuzun Galatasaray Fenerbahçe rekabetinin dışında kalması gerektiğini, süper lige çıkmamız durumunda herkese eşit mesafede duracağımızı, herkese karşı onurlu bir şekilde en iyi mücadeleyi edeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Fakat böylesine açık ve şeffaf duruş sergilediğimiz bir konunun bu kadar saptırılması can sıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’a, Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a, Trabzonspor’a ve diğer süper lig kulüplerimize gönül vermiş taraftarlar müsterih olsun, Eyüpspor’umuz göstereceği mücadele ile futbol kamuoyunun saygı duyacağı bir kulüp olacak. Biraz sabır lütfen, sonra mahçup olursunuz."