Voleybol Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum'

Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum'

04.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

VakıfBank kariyeri sona eren ve şu anda herhangi bir takıma resmi olarak imza atmayan Gabi Guimaraes suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki voleybolcu tedavi sürecine dair konuştu.

Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraesten sakatlık cevabı Acıdan kurtuldum

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta unutulmaz başarılara imza atan Gabi Guimaraes, sezonun sona ermesinin ardından sarı-siyahlı camiaya veda etmişti. Brezilyalı smaçör sakatlığına dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İyi bir tedavi süreci geçirdiğini belirten Gabi Guimaraes, "İyileşme sürecim iyi gidiyor. Geçen sezon da milli takıma başlamadan önce aşırı yükten dolayı dizimde bir rahatsızlık vardı. Ama geçen sezona göre daha iyi durumdayım" dedi.

Acıdan kurtulduğunu ve kendisini iyi hissettiğini vurgulayan Gabi Guimaraes, "Olimpiyat’a hazırlanmak için 90 günden az zamanımız var. Şu an daha iyiyim ve artık neredeyse acıdan kurtuldum. Eminim ki yakında yüzde 100 iyileşeceğim" ifadelerini kullandı.

Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraesten sakatlık cevabı Acıdan kurtuldum

VAKIFBANK'A GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETMİŞTİ

Gabi Guimaraes, uzun yıllar forma giydiği VakıfBank'taki son maçına Türk Hava Yolları karşısında çıkmıştı. Dünyaca ünlü pasör çaprazı, son kez kenara geldiği maçta duygusal anlar yaşamıştı. Kenar benchleri ile tribünlerin alkışladığı Gabi Guimaraes gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Haberin Devamı

Gabi Guimaraes, VakıfBank kariyeri boyunca 10 kupa kazandı. Sarı-siyahlı camiada 5 sezon forma giyen Gabi Guimaraes dikkat çeken başarılara imza attı.

VakıfBank, Gabi Guimaraes'in oynadığı dönemde şu başarıları kazandı:

3 - Kupa Voley
2 - CEV Şampiyonlar Ligi
2 - Vodafone Sultanlar Ligi
2 - Şampiyonlar Kupası
1 - Dünya Kulüpler Şampiyonası