Basketbol Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz!

Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz!

24.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Europe Cup finali ilk maçında BV Chemnitz’e kaybeden Bahçeşehir Koleji, bugün rövanşa çıkarken; antrenör Dejan Radonjic “En iyi basketbolu oynamayı ve taraftarın desteğini istiyoruz” dedi.

Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz

Europe Cup final serisi ilk maçında Almanya deplasmanında BV Chemnitz’e 85-74 kaybeden Bahçeşehir Koleji’nde Başantrenör Dejan Radonjic şampiyonluk şanslarını değerlendirdi. Deneyimli antrenör “Çok zorlu ve fiziksel bir mücadeleydi. Maça özellikle oyunun savunma kısmında planladığımız gibi başlayamadık. Tüm sorunları gidermek için çalışıyoruz ve ikinci maça daha iyi bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

Radonjic “Rövanşta Chemnitz gibi bir takıma karşı bir fiziksel maç daha oynayacak olmak hiç kolay değil. 40 dakika boyunca konsantre olmalı, oyundan kopmamalı ve ilk maçta yaşadığımız sıkıntıları çözmeliyiz. Güzel basketbol oynamak ve Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bahçeşehir Koleji’nin finale ve kupaya alışkın bir kulüp olduğuna dikkat çeken coach, “Çok iyi basketbol oynayan bir rakibimiz var. Hem Almanya liginde hem de FIBA Europe Cup’ta harika bir sezon geçiriyorlar. Bizim odaklanmamız gereken şey oynayabileceğimiz en iyi basketbolu oynamak ve taraftarımızın desteğini arkamıza almak olacak” ifadelerini kullandı.

Bahçeşehir bugün rakibini Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırlayacak. 11 sayıdan fazla farkla kazanarak kupayı müzesine götürmeye çalışacağı karşılaşma 19.00’da başlayacak ve NTV’den canlı yayınlanacak.