Beşiktaş Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti

Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti

18.04.2024 - 08:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.

Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybabaya tepki Çürümüş bir takımımız var demişti

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba çok tartışılan açıklamalarda bulunmuştu. Bu sözlere siyah-beyazlı futbolculardan tepki geldi.

Haberin Devamı

Aybaba, oyuncularıyla ilgili olarak, “Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor” ifadelerini kullanmıştı. Aybaba’nın, bu sözleri üzerine Siyah-Beyazlı futbolculardan tepki geldi.

OYUNCULARDAN TEPKİ

Oyuncular, bu durumu Aybaba ile istişare ederken, ortak bir görüş bildirdiler. Buna göre Beşiktaşlı oyuncular, bu tür bir konuşmanın medyada yer olmasının doğru olmadığını belirtirken, kendi aralarında konuşulmasının daha doğru olacağı bildirildi.

 

 

Yazarlar