Cadde Zuhal Topal'dan ikinci çocuk açıklaması! 'Lina asla izin vermiyor'

Zuhal Topal'dan ikinci çocuk açıklaması! 'Lina asla izin vermiyor'

26.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, 2008 yılında Korhan Saygıner'le nikâh masasına oturmuş, 2013'te Lina adında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. 'Yemekteyiz' ile ödül kazandığı geceye eşiyle birlikte katılan Topal, "Lina kardeş istiyor mu?" sorusunu cevapladı.

Zuhal Topaldan ikinci çocuk açıklaması Lina asla izin vermiyor

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen Yılın Mimar Sinanları ödülleri, Yelda Kırçuval’ın sunumuyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşen törenle 10'uncu kez sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Yemekteyiz programı ile ödüle layık görülen Zuhal Topal, geceye eşi Korhan Saygıner ile katıldı. Ünlü sunucu, "Zuhal Hanım ödül aldınız, neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Bizi seyrettikleri için, bizi seyredip ödüle layık gördükleri için ekibim ve kendim adına herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Zuhal Topaldan ikinci çocuk açıklaması Lina asla izin vermiyor

"BANA OLAN MUHTAÇLIĞI BİTTİ"

Lina adında 11 yaşında bir kızı olan Zuhal Topal, "Dün çekimim vardı, kızımız ve babası müzeleri gezmişler. Birlikte vakit geçirip eğlenmişler, ben de çok mutlu oldum. Lina artık kocaman kız oldu, her şeyini kendi yapmaya başladı. Bana olan muhtaçlığı bitti artık benden bir şey istemiyor. Ben istiyorum ki bana muhtaç olsun, 'Anne' diye yanıma gelsin ama artık gelmiyor" şeklinde konuştu.

Zuhal Topaldan ikinci çocuk açıklaması Lina asla izin vermiyor

Haberin Devamı

"BU ÇOCUK BANA ÇEKMEMİŞ"

47 yaşındaki sunucu, "Lina kardeş mi istiyor acaba?" sorusuna cevap verdi.

Asla izin vermiyor, kardeş istemiyor. 'Kardeş istiyor musun?' diye sorduk. 'Lütfen konuyu kapatın' diyor, sinirleniyor, ağlamaklı oluyor. Ben kardeşim olsun diye kendi anneme babama baskı yapmıştım. Bu çocuk bana çekmemiş, asla bir kardeş istemiyor. İkimizi çok kıskanıyor, kimseyle paylaşmak istemiyor. 'Onu daha çok seversiniz' diye bir kardeş istemediğini söyledi.

Zuhal Topaldan ikinci çocuk açıklaması Lina asla izin vermiyor