Cadde Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'

Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'

22.04.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da dün akşam 'Birleşme Partisi' gerçekleşti. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacılardan Yunus Emre Özden'in seçtiği şarkı izleyenlere 'manidar' geldi. Demet Akalın da konuya yorumsuz kalmadı.

Yunus Emreden birleşme partisinde manidar şarkı Kendim ettim kendim buldum

Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi'nde yarışmacı hem söyledi hem eğlendi. Keyifli geçen şarkı yarışmasına Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ve Demet Akalın sahne kenarından yorumladı. İki kazanan oldu. Biri juri diğeri seyirci oylarıyla belirlendi.

Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden Yunus Emre, takım arkadaşı Aleyna Kalacıoğlu ile olan yakınlığıyla sık sık gündeme geliyor. Yaşanan bu samimiyet sonrası Yunus Emre’nin eşi bu yakınlığın yarışma sonrası da devam etmesi halinde olay çıkaracağını ifade etmişti. Geçtiğimiz günlerde konuya, Kalaycıoğlu'nun annesi de dahil olmuştu.

BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ

Eşinin kendisini uyardığı canlı yayında baba olacağını da öğrenen Yunus Emre, büyük bir mutluluk yaşamıştı. Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden bu olayın hemen ardından gebeliğin sona erdiğini duyurmuştu. Survivor yarışmacısı, acı haberi ertesi gün telefonda eşinden öğrenmişti.

Haberin Devamı

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NU ANNESİ UYARDI

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi iletişim esnasında "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise önce ne yazacağını bilemedi. "Hepsi arkadaşım" yanıtını verdi ve daha sonra bir süre düşündü. Yazdı yazdı sildi ve en sonunda "Tamam" dedi.

YUNUS EMRE'DEN UZAK DURMASINI SÖYLEDİ

Aleyna'nın hepsi arkadaşım yanıtından sonra annesi durumu bildiğini yine de ondan uzak durması gerektiğini söyledi.

ŞARKI SEÇİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Dün akşam gerçekleşen Birleşme Partisi'nde, Yunus Emre Özden, söz ve bestesi Heijan'a ait olan Cinnet şarkısını yorumladı. Banu Kunt Işık'tan 4, Oya Şar'dan 4, Sinem Yalçınkaya'dan 5 olmak üzere toplam 13 puan aldı.

İşte o sözler;

Ne kadar sürer bu cinnet
Biter mi paranoyalar biter mi dertler
Kendim ettim kendim buldum
Usandım artık Tanrım affet
Daha ne kadar sürer bu cinnet
Biter mi paranoyalar biter mi dertler
Kendim ettim kendim buldum
Usandım artık Tanrım affet

BAKIŞLAR GÖZDEN KAÇMADI

Yunus Emre'nin şarkı söylediği anlarda Aleyna'ya bakması izleyicilerin gözünden kaçmadı. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Yunus Emreden birleşme partisinde manidar şarkı Kendim ettim kendim buldum

DEMET AKALIN YORUMLADI

Şarkısını bitiren Yunus Emre'yi ilk olarak Demet Akalın yorumladı. Ünlü şarkıcı: 'Valla güzeldi, biraz da kendi ruh halini anlattın galiba.' dedi. 'Evet' yanıtını veren yarışmacıya Akalın, 'Ama cinnet geçirme oğlum bak güzel gidiyorsun zaten biraz toparlan' şeklinde cevap verdi.