Cadde Sevgilisine dakikalarca şiddet uygulamıştı! Ünlü rapçi özür diledi

Sevgilisine dakikalarca şiddet uygulamıştı! Ünlü rapçi özür diledi

20.05.2024 - 12:31 | Son Güncellenme:

Rapçi Sean 'Diddy' Combs'un, 2016'da eski sevgilisi Cassandra Ventura'ya Los Angeles'taki bir otelin koridorunda saldırdığı anlar ortaya çıkmıştı. Güvenlik kamerasından elde edilen görüntülerde, Combs'un Ventura'yı dakikalarda tekmelediği görülmüştü. Ünlü rapçi görüntülerin kamuoyuna yayılmasının ardından özür diledi.

Geçtiğimiz günlerde Puff Daddy ve P. Diddy gibi sahne isimleriyle tanınan rapçi Sean John Combs'un, 2016 yılında o dönemki kız arkadaşı Cassandra 'Cassie' Ventura'ya şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasından elde edilen ve CNN tarafından yayınlanan videoda Combs'un, Los Angeles'taki bir otelde Ventura'nın arkasından koştuğu ve şarkıcıyı yere fırlatarak tekmelediği görülmüştü.

 

ODAYA SÜRÜKLEMİŞTİ

Sadece belinde bir havlu ve ayağında çorap olan ünlü isim, ardından yerde yatan Cassie'yi kazağından bir odaya doğru sürüklerken kameraya yansımıştı.

Sonrasında güvenlik kamerasının karşısındaki aynadan Ventura'nın yavaşça ayağa kalktığı ve koridor duvarında duran telefona ulaşmak için bir hamle yaptığı görülmüştü. Bunun üzerine P. Diddy geri dönüp sevgilisini bir kez daha itmişti.

VENTURA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Ventura'nın avukatı Douglas H. Wigdor, dehşet anlarının ortaya çıktığı video ile ilgili konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Yürek burkan video, Bay Combs'un rahatsız edici ve yırtıcı davranışını daha da doğrulamıştır. Bayan Ventura'nın bu olayı gün ışığına çıkarmak için gösterdiği cesaret ve metanet kelimelerle ifade edilemez.

TÜM SORUMLULUĞU ÜSTLENDİ

Sean "Diddy" Combs, 2016 yılında yaşanan olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından eski sevgilisine saldırdığı için özür diledi.

Sevgilisine dakikalarca şiddet uygulamıştı Ünlü rapçi özür diledi

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Instagram sayfasında yayınlanan bir videoda konuşan rapçi, bu hafta başında CNN tarafından yayınlanan görüntülerdeki tüm eylemlerinin sorumluluğunu üstlendiğini belirtti.

AF DİLEDİ

Ünlü rapçi görüntülerin kamuoyuna sızmasının ardından Instagram hesabından yayınladığı bir video ile özür diledi. Tanınan isim, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bunu yaptığımda tiksinmiştim, şimdi de tiksiniyorum. Gittim ve profesyonel yardım aldım. Terapiye, rehabilitasyona gittim. Tanrı'nın merhametini ve lütfunu dilemek zorunda kaldım. Çok üzgünüm.

Sevgilisine dakikalarca şiddet uygulamıştı Ünlü rapçi özür diledi