Cadde Sertab Erener'in estetikli hali görenleri şaşırttı! 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

Sertab Erener'in estetikli hali görenleri şaşırttı! 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

28.04.2024 - 12:36 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin en başarılı kadın sanatçılarından biri olan Sertab Erener'in estetikli son hali sosyal medyaya damga vurdu. Türkiye'nin güçlü sesleri arasında en popüler sanatçılardan biri olan 59 yaşındaki Erener, yüzündeki değişim ile hayranlarını ikiye böldü.

Sertab Erenerin estetikli hali görenleri şaşırttı Ne Sertab kalmış ne de Erener

Sertab Erener, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaydı. Ünlü şarkıcı, muayene olmaya geldiği doktor kliniği çıkışı objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Kuzey Afrika'dan geçtiğimiz hafta ülkemize giren, Marmara ve Ege'de etkili olan çöl tozu, Sertab Erener'i hasta etti. Polen mevsiminin de gelmesiyle sinüzit şikayetleri artan sanatçı, doktor kontrolünden sonrası soluğu bir eczanede aldı.

"SİNÜZİT OLMUŞ"

Elinde buz jeli ve ilaçlarla dikkat çeken şarkıcı, doktor kontrolünden çıktığını ve ülkemize gelen çöl tozundan etkilendiğini söyledi.

Arkadaşlar biraz sinüzit olmuş. Polen, toz, Afrika tozu ne varsa! Genel olarak iyiyim.

"SOKAKTA ALBÜM KONUŞMAYALIM"

Müzikal çalışmalarıyla ilgili soruyu ise "Sokakta albüm konuşmayalım, başka zamana" diyerek yanıtsız bırakan Sertab Erener, kendisini almaya gelen şoförlü aracıyla evinin yolunu tutmuştu.

DİKKAT ÇEKTİ

Sertab Erener, uzun bir aradan sonra yıllar önce yayınlamış olduğu "Mecbursun" şarkısını bir kez daha yorumladı. 60'ıncı yaşına sayılı günler kalan ünlü isim, şarkıya klip çekerek paylaştı. İzleyicilerin dikkatini ise Sertab Erener'in yaptırdığı estetik operasyonlar çekti.

Haberin Devamı

Sertab Erenerin estetikli hali görenleri şaşırttı Ne Sertab kalmış ne de Erener

"SERTAB SAYAN"

Güçlü sesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sertab Erener'e sosyal medyadan: 'Ne Sertab kalmış ne Erener', 'Sertab Sayan', 'Seda Sayan'a benzemiş', 'Kendine neden bunu yaptın' gibi yorumlar geldi.

Sertab Erenerin estetikli hali görenleri şaşırttı Ne Sertab kalmış ne de Erener