Cadde Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek!

Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek!

25.04.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Serkan Çayoğlu (36) ile mutlu bir evlilik sürdüren Özge Gürel (37), "Jest severim, fedakârlık sevmem" sözlerine açıklık getirdi.

Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek

Alem dergisine röportaj veren Özge Gürel, “Oyuncu olduktan sonra kendinde belirgin bir değişim hissettin mi? Mesleğin sana neler kattı?” sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

"İÇİMDEKİ KAOS DÜZENE GİRDİ"

Kendimi bildim bileli hayata karşı çok iştahlı oldum. Bu iştah aynı zamanda sürekli 'Neleri kaçırıyorum?' hissini de getiriyor. Aynı anda her şeyi yapmak istiyorsun. Müthiş bir kaos. Oyunculuk o kadar alan açtı ki bana, bu iştah ve merak avantaja dönüştü. Yaptığım ve yapmak istediğim her şey, aynı zamanda amacıma da hizmet etmeye başladı. İçimdeki kaos da böylelikle düzene girdi.

Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek

"DAHA BÜYÜK BİR BASKI OLABİLİR Mİ?"

Daha önce verdiği bir röportajda "Jest severim, fedakârlık sevmem" diyen oyuncu, o cümlelerine açıklık getirip, "Fedakârlık dediğimiz şey benliğimizi hırpalıyor. Kararlarımızın sorumluluğunu karşı tarafa yüklüyoruz. Daha büyük bir baskı olabilir mi? Sevgiyle esir etmek bu. Benim için dostlarımın, sevgilimin, ailemin bir şeyler feda etmesini neden isteyeyim ki? Sevdiğimiz insanı eksiltmek değil, çoğaltmak isteriz" ifadelerini kullandı.

Özge Gürel: Bunun adı sevgiyle esir etmek