Cadde Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu

Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu

25.04.2024 - 13:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Lucas Torreira, Devrim Özkanı unutamadı O hamlesi gündem oldu

Devrim Özkan-Lucas Torreira çiftinden geçtiğimiz ocak ayında kötü haber gelmişti.

Haberin Devamı

İkilinin sosyal medya hesaplarından birlikte yer alan fotoğrafları kaldırması ve birbirlerini takipten çıkması sonrası çok konuşulan aşkın bittiği ortaya çıkmıştı.

AYRILIĞIN PERDE ARKASI!

Torreira-Devrim Özkan ayrılığı, 'Aramızda Kalmasın' programına konu olmuştu. Sunucu Müge Dağıstanlı Erdoğan, ayrılığın perde arkasına dair çarpıcı ifadeler kullanmıştı: Konuşulanlara göre Torreira'nın rezidansından sabaha karşı bağırış, kavga sesleri geldi. Özkan'ın hıçkırıklarla ağlaması da duyuldu.

"HARCAMALAR 3 MİLYON TL'Yİ BULDU"

Ayrılığın perde arkasına dair sosyal medyada da çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Canlı yayındaki "Devrim Özkan'ın bitmek bilmeyen istekleri olduğu öne sürüldü. 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çantalar bu istekler arasındaydı. Torreira harcamalarının 3 milyon TL'yi bulduğunu söylüyordu ve bundan rahatsızdı. Torreira'nın takımdan alacağı ücrette aksamalar olunca para sıkıntısı yaşandı. İkili bu nedenle tartıştı ve kavga büyüdü" sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

HAMLESİ OLAY OLDU

Ne Gemiler Yaktım dizisindeki minik rol arkadaşı Melisa Duru ile bir araya gelen Devrim Özkan, paylaşımı hikayesinde alıntıladı. Torreira ise o paylaşımı beğendi. Futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

YORUM YAĞDI

Ünlü futbolcunun bu hamlesine sosyal medya kullanıcılarından: 'Hala unutamadı', 'Barışmak istiyor', 'Devrim'e aşık' gibi yorumlar geldi.

Lucas Torreira, Devrim Özkanı unutamadı O hamlesi gündem oldu