Cadde Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım!

Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım!

30.04.2024 - 08:22 | Son Güncellenme:

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran 2023'te evlenen, eylül ayında ise hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, haftalar önce minik kızını kucağına almıştı. Son olarak sosyal medya hesabından kızının odasını paylaşan Ece, anneliğe dair açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım

Oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Eda Ece, yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Ece, kısa bir süre sonra hamilelik haberini duyurmuştu. Ünlü isim bebeğin cinsiyeti ile ilgili, "Gizli gizli kız istiyordum. Buğra hep 'Fark etmez, sağlıklı doğsun da' diyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım

"SABIRSIZ KIZIM ANİDEN DOĞDU"

Güzel oyuncu, 4 Nisan'da kızını kucağına almıştı. Mutlu haberi Galatasaray Basketbol takımının Instagram hesabı duyurmuştu. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin, kızlarına 'Mina İpek' ismini koyduğu ortaya çıkmıştı.

Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım

Doğumun ardından sosyal medya sayfasından paylaşım yapan ünlü isim, "Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan, soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım

"DEV BİR SEVGİ VE FEDAKARLIK"

33 yaşındaki Eda Ece, son olarak doğum sonrası süreçte neler yaşadığını takipçilerine anlattı. 8.1 milyon takipşisi bulunan Instagram sayfasından kızının odasını paylaşan Ece, şöyle yazdı:

Beni soracak olursanız doğumdan beri 7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku yok, dinlenme yok, sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun yapabildiğin kadar. Aklın, fikrin onda. Dev bir sevgi ve fedakarlık, çok acayip.

Eda Ece: Annelik ne büyük bir şeymiş, anladım

"ANNELER, SİZLE KONUŞACAKLARIMIZ VAR"

"Ama meğer kızlar neler yaşıyormuş da anne olmadan haberim yokmuş. Hediye alıp alıp gittik. 'Ne çekiyorsunuz, neler yaşıyorsunuz?' dememişiz. Şu an vaktim olmuyor uzun uzun ama anneler; sizle konuşacaklarımız var, vay be. Bütün saygıyı hak ediyoruz. Ellerinizden öpüyorum hepimizin."